The Blues Brothers Band Live! in Montreux

The Blues Brothers Band Live! in Montreux është një album live i grupit blues Blues Brothers Band, i lëshuar në vitin 1990. U inçizua me datë 12 korrik 1989 në Montreux Casino dhe këngëtarët në këtë rast ishin Eddie Floyd dhe Larry "T" Thurston.

The Blues Brothers Band Live! in Montreux
Skeda:BBB live in montreux.JPG
Live album by
Realizuar1990
Inçizuar12 korrik 1989
Montreux Casino
ZhanriRhythm and blues, Blues
EtiketaWEA International Inc.
ProducentTom Malone
The Blues Brothers chronology
Everybody Needs the Blues Brothers
(1988)
The Blues Brothers Band Live! in Montreux Red, White & Blues
(1992)

Këngët

Redakto
 1. Hold On, I'm Comin'
 2. In the Midnight Hour
 3. She Caught The Katy
 4. The Thrill Is Gone
 5. Can't Turn You Loose
 6. Sweet Home Chicago
 7. Knock on Wood
 8. Raise Your Hand
 9. Peter Gunn Theme
 10. Soul Finger
 11. Hey Bartender
 12. Soul Man
 13. Everybody Needs Somebody To Love
 14. Green Onions

Personeli

Redakto

Shënime

Redakto
 • Art direction & design: Shoot That Tiger!
 • Photography: Mike Smallcombe