The Producers është një serial televiziv i Koresë së Jugut 2015 me protagonistë Cha Tae-hyun, Gong Hyo-jin, Kim Soo-hyun dhe IU. Ai u transmetua në KBS2 nga 15 maj deri më 20 qershor 2015 të Premten dhe të Shtunën në orën 21:15 (KST) për 12 episodet.

Aktorët Redakto