The Three Stooges janë një grup komikësh, që kanë vepruar gjysmën e dytë të shekullit XX.

Interpretuesit më të njohur të The Three Stooges, prej majtas: Moe, Curly dhe Larry

Personi kryesorë i Three Stooges ka qenë Moe Howard. Ai dhe dy komedian tjerë e ka formuar ketë ansambël.

Personat Redakto

Lidhje të jashtme Redakto