Thoma Simaku

kompozitor shqiptar me nënshtetësi britanike

Thoma Simaku është kompozitor shqiptar.

Thoma Simaku ka lindur në Shqipëri në vitin 1958 dhe studioi në Akademinë e Muzikës dhe Arteve të Shqipërisë në vitet 1978-1982.