Tim Mackintosh-Smith

shkrimtar britanik

Tim Mackintosh-Smith (lindi më 17 korrik 1961) është shkrimtarë dhe ligjërues. Ai ka shkruar shumë libra në Lindjen e Mesme, i cili ka fituar shumë çmime. Ai jeton në një shtëpi me kulla të lashta në qytetin e vjetër të Sanës, Jemen.