Tirana-personalitete : shkencë

Tirana-personalitete : shkencë libër me autorë Ismail Demneri, Shyqyri Rreli dhe Tarik Llagami (red.). Botuar në Tiranë nga "Medaur", në vitin 2005. Faqe 218. ISBN 99943-793-2-1