Tirana dhe rrethinat e saj

Tirana dhe rrethinat e saj : monografi me autor Mark Dushi dhe Nikë Ukgjini (perg.), Gjovalin Shkurtaj (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2005. Faqet e librit 252. ISBN 99927-1-971-0