Tirana objekt dhe subjekt i shtypit shqiptar

Tirana objekt dhe subjekt i shtypit shqiptar : shtypi shqiptar për Tiranën : fillimet e shtypit tiranas libër me autor Luan Zelka. Botuar në Tiranë nga Shtëpia Botuese Enciklopedike, në vitin 2000. Faqe 168.