Tirana observer është gazetë e përditshme e pavarur Shqiptare. Eshte themeluar ne 25 mars te vitit 2005. Botues i saj eshte Lefter Sota dikur bashkebotues i gazetes Panorama. Ndersa kryeredaktor eshte Altin Sinani. Tirana Observer eshte nje nga gazetat me te rendesishme ne Shqipëri qe ka hyre shume shpejt ne treg. Sipas te dhenave, ajo ze vendin e trete ne treg pas Panorames dhe Shekullit.

Lidhje të jashtme

Redakto

Tirana Observer