Tomor Malasi është politikan shqiptar. Malasi ishte deputet i Partisë DemokratikeKuvendin e Shqipërisë dhe nënkryetar i Kuvendit nga viti 1992 deri në vitin 1996. Ai ishte kryetar i Bashkisë së Tiranës [1] prej vitit 1991 deri në vitin 1992.

Tomor Malasi
Deputet në Kuvendin e Shqipërisë
(1992 - 1996)
Kombësiashqiptar
Profesionipolitikan

Referimet Redakto

  1. ^ Valter Gjoni. "42 kryetarët e Tiranës. Album fotografik dhe biografik", Tiranë, Shkurt 2016.