Tracey Ann Jacobson

diplomate amerikane
Tracey Ann Jacobson.jpg

Tracey Ann Jacobson është një diplomate amerikane dhe ish-Ambasadore e Shteteve të Bashkuara nw Turkmenistan dhe Taxhikistan. Ajo aktualisht shërben si zëvendës drejtor i Institutit të Jashtëm të Departamentit të Shtetit të Shërbimit.

Më 23 janar, 2012, Presidenti Obama njoftoi synimin e tij për të propozuar ambasadoren Jacobson si ambasador të ardhshëm në Republikën e Kosovës.


Lidhje te jashtmeRedakto