Wiki WikiFjalori: Turk – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë

Turk ose në shumës turq mund të referohet tek:

  • Diçka e, nga, ose në lidhje me vendin e Turqisë
  • Turqit janë popull me origjinë nga Turqia dhe që jetojnë në vende të ndryshme të botës
  • Gjuha turke

Në përdorime tjera Redakto

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Turk.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.