Micheal Ray Stevenson (lindur më 19 Nëntor 1989), i njohur me emrin muzikor Tyga (nje ankronim me kuptimin "Faleminderit Zot Gjithmonë") është një rreper, aktor, personalitet televiziv dhe tekstshkrues nga Amerika.

Tyga
Lindi më Nentor 19, 1989 (29 vjec)
Profesioni Reper, kengetar, aktor, personazh publik