Emmitt Perry, Jr. lindi më 1969. Është një aktor dhe komedian.

Tyler Perry
Gone Girl Premiere at the 52nd New York Film Festival P1070754 (15372927985).jpg
Perry, 2014
Informacione personale
Ditëlindja 1969