Udhëtim nëpër Shqipëri : 1927

Udhëtim nëpër Shqipëri : 1927 libër me autor Joseph Roth dhe Lindita Arapi (përkth.). Botuar në Tiranë nga "Ideart", në vitin 2005. Faqe 87. ISBN 99943-741-9-2