Ulrich “Uli” Hënes (lindur më 5 janar 1952) ka qënë një futbollist gjerman që ka luajtur si mesfushor përpara.Gjatë karrieres së tij ai ka luajtur për FC Bayern Münchenmë së shumti dhe më vonë u bë president i FC Bayernit.

Uli Hënes

Karriera

Redakto

Trofetë

Redakto