Termi Union d.m.th bashkësi.

Shiko edhe këtëRedakto

Unioni shtetror

Është një sistem i përbërë shtetrorë. Ky sistem mund të përbëhet nga sisteme (bashkësi) dhe njësi shtetrore.

  Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.