Universiteti i Oslos (norvegjisht Universitetet i Oslo) u themelua në vitin 1811. Universiteti i Oslos është institucion i lartë arsimor i orientuar kryesisht në degët e ...

Universiteti i Oslos

Aty studiojnë rreth 30,000 studentë norvegjez dhe të huaj të ardhur nga shume vende të botës.

StafiRedakto

Rektor:

FakultetetRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto