Ura e Kardhiqit ure e rëndësishme ne jug te Shqipërisë.

HistoriaRedakto

Historikisht ura është një vendkalim i njohur ne historinë dhe ne këngët popullore shqiptare.

Mbas viteve 1992 ajo ndërtohet me standarde te reja .

VendndodhjaRedakto

Ura ndodhet rreth 7 km para qytetit te Gjirokastrës.

LidhjeRedakto