Vërtitu, kokë e prerë! : baladë për Ali Pashë Tepelenën

Vërtitu, kokë e prerë! : baladë për Ali Pashë Tepelenën libër me autor Petrit Ruka dhe redaktor Ilirian Zhupa. Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2000. Faqe 32. ISBN 99927-1-348-8