Vaji i kikirikut është mjaft i shijshëm, gjë që shumë njerëz i shtynë që ta përdorin pa masë. Është shumë i përshtatshëm për mish dhe sallatë. Ka aromë të fortë, prandaj duhet përdorur në sasi të kufizuar.

Vaji i kikirikut