Vatra e lirisë (revistë)

"Vatra e lirisë" ishte revistë numri i parë i së cilës doli më 9 shkurt të vitit 1933. Ishte revistë e përjavshme për fëmijë dhe të rinj. Vazhdoi të qarkullonte deri në vitin 1936.