Fabula e filmit: Një letër njoftimi për vdekjen e gjysh Trifonit vë në lëvizje gjithë fisin. “Në këtë jetë të shkurtër, të gjithë duhet të gjejmë më shumë kohë për njëri- tjetrin”. [1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia: Xhoslin Rama
  • Aktorët: Astrit Mamaj, Jetmira Dushi, Rael Hoxha, Suela Bako, Lorin Terezi, Edson Mula
  • Prodhuar nga: OnFilm Production-Al
  • Financuar nga: Qendra Kombëtare e Kinematografisë/ANCC

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok