Vedat Bajrami

aktor,humorist,regjisor

Vedat Bajrami (lindur më 18 Qershor 1980) në Prishtinë është aktor, humorist dhe regjisor. Ai është pjesë e grupit Humoristik "Stupcat" i cili debutoi për herë të parë më 2002-ën. Ai është i njohur për shumë vepra artistike , duke luajtur personazhe si: Liki, Fuka, Sahit Plisi, Gixha, Ragip Polici etj.