Vehbi Frashëri (Ohër, 1906 - Romë, 1988) ka qenë nëpunës dhe anëtar i ngarkuar me Punët e Jashtme në Komitetin Ekzekutiv të Përkohshëm pas kapitullimit italian.

Biografia

Redakto

Referimet

Redakto