Voice of America (shqip; Zëri i Amerikës) i cili i filloi transmetimet në vitin 1942 në SHBA, është një shërbim transmetimesh ndërkombëtare i formatit multimedia që financohet nga qeveria amerikane përmes Bordit të Guvernatorëve për Transmetimet. Zëri i Amerikës transmeton çdo javë rreth 1500 orë lajme, informacione, programe edukimi dhe kulturore për një audiencë që vlerësohet në 125 milion njerëz në të gjithë botën.

Zëri i Amerikës

Lidhje Redakto

Referime Redakto

[1]