WWE, njohur zakonisht me emrin e ligjshëm World Wrestling Entertainment, Inc është një kompani e kontrolluar private argëtuese që merret kryesisht me ndeshje të mundësve profesionist, me burimet kryesore të të ardhurave gjithashtu vijnë nga filmat, muzika, licencimin e produktit dhe shitjet direkte të produkteve.[1][2]

Stema e WWE

Referime

Redakto
  1. ^ "World Wrestling Entertainment, Inc" (në anglisht). New York Stock Exchange. Arkivuar nga origjinali më 28 qershor 2011. Marrë më 7 dhjetor 2011.
  2. ^ "WWE Annual Shareholders Meeting to be held on April 29, 2011" (PDF) (në anglisht). WWE. 18 shkurt 2012. Arkivuar nga origjinali (PDF) më 29 prill 2011. Marrë më 8 maj 2011.