What I Like About You

Serial televiziv

What I Like About You është serial televiziv.

NgjarjaRedakto

Në këtë serial bëhet fjalë për dy motra, Valeri dhe Holli. Holli sapo ka përfunduar shkollën, prandaj ajo shkon tek motra e vet për të banuar. Atje njihet më shumë shoke të rinj, si psh më Gerrin, më Lorenin, etj.

Suksesi i serialitRedakto

Ky serial pati një sukses mjaft të madh. Ka zhvilluar katër sezone, dhe nga suksesi i madh që korri, u zhvillua edhe filmi What I Like About You i cili zhvillon të njëjtën tematikë, sikurse seriali !