Dhëmbi i bardhë

novelë
(Përcjellë nga White Fang)

Dhëmbi i Bardhë (angl. White Fang) është një roman krijuar ne vitin 1906 nga autori i njohur Jack London (Xhek London).

Kopertina e librit Dhëmbi i bardhë nga Jack London

Permbajtja e librit . Dhembi I bardhe eshte gjysme ujk dhe gjysme qen.Ai jeton so qeni I njerit prej indianeve ,por ai sillet ashper me qente e tjere we e largojne nga mesi I tyre.