Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2020/21

Sin S1 në Geneva Motor Show 2018

... disa prej produkteve të industrisë dhe teknologjisë të prodhuara gjatë 4 dekadave të fundit në Bullgari janë, automjetet Sofia, supermakina SIN, avioni Delta Thruster dhe droni Armstechno NITI?