Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/2018/01/28

Curve Theatre, Leicester

Kurba është një teatër "Tremujor Kulturor" në Leicester, Angli. Është projektuar nga Rafael Viñoly dhe u hap më 11 nëntor 2008.

Fotografuar nga: Celuici