Wiki-tech-logo.svg Mirë se vini në hapësirën teknike!

Këtu gjenden informacione për zhvillimet më të fundit teknike. Faqja përditësohet automatikisht nga MediaWiki message delivery sa herë që ka lajmërime të reja.

Nëse dëshironi që lajmërime të tilla t'i merrni dhe në faqen tuaj personale të diskutimit, mund të abonoheni duke ndjekur udhëzimet këtu.

Nëse faqja ndryshon në të ardhmen, sigurohuni që përveç lidhjes më lart, të bëni dhe ndryshimin e nevojshëm te faqja këtu.
Save the Date: Coolest Tool Award 2021: this Friday, 17:00 UTCRedakto

<languages />

Hello all,

The ceremony of the 2021 Wikimedia Coolest Tool Award will take place virtually on Friday 14 January 2022, 17:00 UTC.

This award is highlighting software tools that have been nominated by contributors to the Wikimedia projects. The ceremony will be a nice moment to show appreciation to our tool developers and maybe discover new tools!

Read more about the livestream and the discussion channels.

Thanks for joining! andre (talk) -08:02, 6 January 2022 (UTC)

Tech News: 2022-14Redakto

4 prill 2022 23:01 (CEST)

Tech News: 2022-15Redakto

11 prill 2022 21:44 (CEST)

Tech News: 2022-16Redakto

19 prill 2022 01:11 (CEST)

Tech News: 2022-17Redakto

26 prill 2022 00:55 (CEST)

Tech News: 2022-18Redakto

2 maj 2022 21:33 (CEST)

Tech News: 2022-19Redakto

9 maj 2022 17:22 (CEST)

Tech News: 2022-20Redakto

16 maj 2022 20:58 (CEST)

Tech News: 2022-21Redakto

24 maj 2022 02:20 (CEST)

Tech News: 2022-22Redakto

30 maj 2022 22:28 (CEST)

Tech News: 2022-23Redakto

7 qershor 2022 04:45 (CEST)

Tech News: 2022-24Redakto

13 qershor 2022 18:58 (CEST)

Tech News: 2022-25Redakto

20 qershor 2022 22:18 (CEST)

Tech News: 2022-26Redakto

27 qershor 2022 22:02 (CEST)

Tech News: 2022-27Redakto

4 korrik 2022 21:31 (CEST)

Tech News: 2022-28Redakto

11 korrik 2022 21:24 (CEST)

Tech News: 2022-29Redakto

19 korrik 2022 00:59 (CEST)

Tech News: 2022-30Redakto

25 korrik 2022 21:27 (CEST)

Tech News: 2022-31Redakto

1 gusht 2022 23:21 (CEST)