Wikipedia:Projekti Kategori

Projekti Kategori është një faqe-projekt, e cila është propozuar nga administratori për të pasur një ide më të qartë mbi organizimin dhe vendosjen e kategorive në Wikipedia. Duke krijuar një faqe bazë për Kategoritë kryesore do të bëhet e mundur saktësimi i temave kryesore të përdoruara, si dhe nënrenditja sa më kontrollueshme e temave të cilat janë në varësi të tyre. Kategorizimi i disa faqeve ka kohë që ka filluar, por nuk është vendosur akoma menyra dhe forma e prezantimit të tyre. Përveç kësaj është shumë e rëndësishme që të përmblidhen faqet ekzistuese të cilat i referohen kesaj teme, dhe të përcaktohet qartë vendi dhe emri i faqes kryesore baze te kategorive kryesore.

Puna deri më sot dhe plani për të ardhmenRedakto

  • Wikipedia:Kategoritë Projekt-Faqe: Mendohet të bashkohet në një artikull ose shumës ose njëjës është fjala për të njëjtën gjë për kategori.
  • Wikipedia:Kategori Projekt-Faqe: Mendohet të bashkohet në një artikull ose shumës ose njëjës është fjala për të njëjtën gjë për kategori.
  • Kategori Artikull: Duhet të jetë për artikull enciklopedik.
  • Kategoritë Artikull: Duhet të riorientohet në Kategori.

PropozimeRedakto


Niveli i kategoriveRedakto

MaterialiRedakto

Duhet të bëhetRedakto

Kategorit në hapsësirën Wikipedia (tani edhe hapsia Ndihmë)Redakto

GjëndjaRedakto

MaterialiRedakto

Duhet të bëhetRedakto

Kategorit në hapsësirën e FiguraveRedakto

Kategorit në hapsësirën e FiguraveRedakto

GjëndjaRedakto

MaterialiRedakto

Duhet të bëhetRedakto

Skema deri më datën 16 majRedakto