Wikipedia:Strategjia e Wikimedias 2017

Dttg

Hapi 1ː Mëso më shumë para se të filloniRedakto

Përmbledhje e strategjisëRedakto

35px Ky dokument ofron një pasqyrë fillestare të temave të mundshme që mund të dalin nëpër biseda të ndryshme strategjike në drejtim të lëvizjes sonë dhe të ardhmes. Ai do të jetë i përditësuar dhe përmirësuar sikurse informacioni më i mirë del nga kërkimet dhe diskutime. Këtu ju mund të mësoni më shumë rreth:

  • Trendet e ardhshme në popullsinë, arsimin, dhe teknologji
  • Lëvizja jonë dhe Ekosistemi: kush jemi sot
  • Si ne jemi zhvilluar si një lëvizje (tendencat në kontributit, përmbajtja, dhe lexuesve)

Hapat e ardhshëm: Sinteza dhe ciklet e diskutimitRedakto