Wikispecies është një projekt interneti i filluar në vitin 2004, i cili mbahet nga Wikimedia Foundation mbi bazën e një Wiki. Projekti, fillimi i së cilit nuk i shpëtoi kritikës, synon krijimin e një regjistri të qënieve natyrore duke grumbulluar sa më shumë të dhëna mbi kafshët, bimët, bakteriet etj.

Logo-Wikispecies

Wikispecies u propozua më 3. gusht 2004 nga Benedikt Mandl dhe u vërtetua më 5. shtator nga Wikimedia Foundation si një projekt zyrtar.

Lidhje të jashtme Redakto

  WikiFjalori: Wikispecies – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë

Stampa:Wikimedia