Xheladin Gosturani (Gosturan, 11 qershor 1942 - 1999) ka qenë arsimtar dhe gjuhëtar dialektolog shqiptar.[1]

Biografia

Redakto

Referime

Redakto
  1. ^ Gecaj, Murat (23 dhjetor 2009). "Bir i paharruar i vendlindjes, Malësi e Gjakovës". zemrashqiptare.net. Marrë më 20 nëntor 2020.