Zëri i Medvegjës.jpg

Zëri i Medvegjës Revistë informative dhe kulturore. Kjo është revistë në gjuhën shqipe, e cila në tërësi i kushtohet Medvegjës dhe qytetarëve të saj. Revista ka një përmbajtje të pasur e cila përfshinë tematika të ndryshme në interes të lexuesit. Në veçanti, hapësirë e madhe i është dhënë çështjeve të cilat në çfarëdo mënyre kanë të bëjnë me Medvegjën.

HistorikuRedakto

RubrikatRedakto