Zanele Dlamini Mbeki

politikane

Zanele Dlamini Mbeki është gruaja e ish-presidentit të Afrikës Jugor, Thabo Mbeki.

Më 23 nëntor 1974, Zanele dhe Thabo u martuan në Mbretërinë e Bashkuar. Ata nuk kanë fëmijë.