Zazaët, është një komb që jeton në territoret lindore të Turqisë. Zaza 2-4 milion jetojnë sot në Turqi. Gjuha e tyre është Zaza.[1] [2]

Gjuha zaza dhe gjuhët iraniane

Burime Redakto