BiografiaRedakto

Deputeti Morina, ishte pjesë e Grupit Parlamentar të LDK-së në kohën e shpalljes së pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008. Ka lindur më 12 Mars, 1959 në Gjakovë. Ka ushtruar funksione të tjera të larta politike dhe shtetërore. Veç gjuhës shqipe, flet serbo-kroatisht, anglisht dhe gjermanisht.

ReferimetRedakto

[1]

  1. ^ Kuvendi i Kosovës. "Kuvendi i Kosovës".