Zenel Gjoleka është një vepër e skulptorit Muntaz Dhrami.

PërshkrimiRedakto

Skulptura është 3 ton e rëndë, 3,1 m e gjerë dhe 2m e larte. Përurimi u bë më 21 shtator 2006.


Shih dhe këtëRedakto