Zeta dhe Dinastia e Balshajve libër me Autor Giuseppe Gelcich. Inteligenda, Kolanë e drejtuar nga Aurel Plasari. Përktheu nga origjinali Laura Leka. Shtëpia botuese "55" Tiranë, viti i botimit 2009. Faqet e librit 368.