Zhgënjimi ballkanik: mendime mbi zhvillimet politike në Kosovë libër me autor Shefqet Dibrani dhe Nazmi Rrahmani (red.). Botuar në Prishtinë nga "Faik Konica", në vitin 2005. V. 1, me 205 faqe.