Çështja shqiptare: historia dhe politika

Çështja shqiptare, historia dhe politika.JPG

Çështja shqiptare: historia dhe politika është një ese e shkruar nga Rexhep Qosja gjysmën e parë të 1990'. Më 1995 përkthimi i saj në frëngjisht u botua nga shtëpia botuese Fayard në Francë.[1]

RibotimeRedakto

U ribotua nga shtëpia botuese Toena më 1998.

ReferimetRedakto