Gjurmë shqiptare” i televizionit "Top Channel" me gazetar Marin Mema, është një cikël reportazhesh përmes të cilëve synohet njohja e historisë dhe e zonave të ndryshme të Shqipërisë. Një dritare që tregon atë që deri më sot ka qenë e fjetur apo e mbuluar nga harresa e shekujve.[1]

ReferimeRedakto

  1. ^ "Top Channel".