(Marie's the name) His Latest Flame

këngë

(Marie's the Name) His Latest Flame është një kasetë audio e regjistruar në vitin 1961 nga Elvis Presley. Fjalët e muzikës i përkasin Doc Pomus dhe Mort Schumann dhe ishin interpretuesit e parë nga Del Shannon. Por në gusht 1961, Elvis Presley luajti versionin më të suksesshëm dhe më të popullarizuar të muzikës. Gjithashtu, kënga u vlerësua me Nr.4 në sfilatën prestigjioze Billboard Hot 100 dhe numrin një në Grafikun e Singles në Mbretërinë e Bashkuar për 4 javë rresht.

"(Marie's the Name) His Latest Flame"
200px
Këngë nga Elvis Presley
B-side Little Sister
Publikimi 8 Gusht, 1961
Regjistrimi 26 Qershor, 1961
Zhanri Rock 'n' Roll, Pop
Gjatësia 2:07
Tekstshkrues Doc Pomus, Mort Schumann
Kronologjia e këngëve

"Wild in the Country" /
"I Feel So Bad"
(1961)
(Marie's the Name) His Latest Flame
(1961)
"Rock-A-Hula Baby" / "Can't Help Falling in Love"
"(1961)