Hape menynë kryesore

NgjarjeRedakto

Iliria Romake, ku popullsia është e gjatë katër viteve kundër romake kishte epërsi aufgelehnt, është i ndarë në provincat e Paiona dhe Dalmaci.

LindjeRedakto

VdekjeRedakto