100% Zeshkane (album)

(Përcjellë nga 100% Zeshkane)


100% Zeshkane është një album i këngëtares shqiptare Adelina Ismajli. Ai është albumi i parë që është vendosur saktë dhe janë shitur rreth 60000 kopje në vitin 1995[nevojitet citimi].

100% Zeshkane
Adelina100zeshkane.jpg
Studio album by
Adelina Ismajli
Released13.12.1996
Recorded1994-1995
GenrePop,Tallava
Length1995-1996
LabelBesfort Mitrovica M1 Records
ProducerNexhat Mujovi
Adelina Ismajli chronology
Peacechild (1991) 100% Zeshkane Ushtrinë timë (1996)


 • 01.100% Zeshkane
 • 02.Po Nanes Tende Cka I Bana
 • 03.Ani hajde çiko
 • 04.Shko
 • 05.Ushtrin Time Do Ta Bej
 • 06.Une E Ti
 • 07.Per Ty Djal
 • 08.Frajerices
 • 09.Prej Vranjefci N'dardani
 • 10.Vetem Me Rinin
 • 11.E ti moj nuse
 • 12.Sajzezo