1001 Nete është një album i kërkuar shume nga fansat e ish këngëtares tone Donika Gashi, është publikuar me 3 dhjetor te vitit 2000.

Ky album mban 12 kënge te kompozuara nga Kompozitoret tone Kosovare [Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku].

Këngët Redakto

 • 1. Nisu nga vetvetja
 • 2. 1001 Nete
 • 3. E lire jam
 • 4. Ndjehem e lumtur
 • 5. Asgjë mos me pyet
 • 6. Alkapone
 • 7. Koha jone
 • 8. Eni vajza
 • 9. Me mua nuk është lehte
 • 10. Çdo gjë mbaroi
 • 11. 1001 Nete (Remix)
 • 12. Herën e pare kur te takova (Iliret)