Hape menynë kryesore

EmetimetRedakto

Ndër emetimet e njohura janë ato në vitin 1947, 1949 dhe 1964, 1968, 1976, 1991, 1993, 1994, 1996 dhe 1997.

Emetimi i vitit 1947Redakto

PërshkrimiRedakto

Emetimi i vitit 1949Redakto

PërshkrimiRedakto

Emetimi i vitit 1964 dhe 1976Redakto

PërshkrimiRedakto

Emetimi i vitit 1968Redakto

PërshkrimiRedakto

Emetimi i vitit 1991Redakto

PërshkrimiRedakto

Emetimet e viteve 1993, 1994 dhe 1996Redakto

PërshkrimiRedakto

Emetimi i vitit 1997Redakto

PërshkrimiRedakto